Aparate dentare

Aparate dentare

De ce sa imi pun aparat dentar?

Zambetul este definitor pentru fiecare dintre noi, este important in modul in care ne prezentam si in modul in care suntem perceputi de ceilalti. Intr-un studiu de piata american cu 1000 de participanti, 72% dintre acestia au afirmat ca persoanele cu dintii sanatosi si drepti, sunt mai bine vazuti si tratati social decat cei care au dintii strambi si nesanatosi. Mai bine de jumatate dintre respondenti au recunoscut faptul ca dintii strambi lasa o prima impresie negativa.
Traim intr-o societate care se concentreaza foarte mult pe imagine si unde primele impresii sunt realizate in cateva secunde. Dintii drepti fac diferenta si pot facilita sau distruge sansele la anumite oportunitati pe care ni le dorim.

Care este vestea buna?

Datorita tehnologiei inovatoare a Sistemului Diamon, indreptarea dintilor devine un proces mult mai usor ca pana acum, imbunatatindu-ti zambetul intr-un timp mult mai scurt, intr-un mod confortabil, bucurandu-te de rezultatele si beneficiile tehnicii toata viata.
  • Dinti si gingii mai sanatoase;
  • Increderea de a excela in scoala, in mediul profesional si in viata personala;
  • Zambet larg si increzator;
  • Imbunatatirea trasaturilor faciale;
  • Imbunatatirea dictiei si a procesului de comunicare.
Sanatatea dintilor duce la imbunatatirea sanatatii personale. Un zambet frumos nu este doar placut si atragator, este si dovada unui organism sanatos:
  • Dintii drepti si spatiati corespunzator sunt mult mai usor de curatat, conducand la intretinerea unei igiene orale sanatoase;
  • Dintii aliniati corespunzator asigura o masticatie eficienta si sanatoasa, lucru care ajuta procesul digestiv;
  • Dintii aliniati corespunzator creaza o muscatura imbunatatita, care are efecte in reducerea stresulului, migrenelor si presiunii excercitate asupra oaselor si tesuturilor.
Conform Asociatiei Americane de Ortodontie, dintii strambi si cariati sunt dificil de intretinut si de curatat. Acesti factori determina nu numai alterarea dintilor dar pot conduce si la boli ale gingiei si pierderea dintilor. In cazul in care raman netratate, numeroase probleme dentare/ ortodontice minore se inrautatesc contribuind la degradarea suprafetei dintilor, masticatie ineficienta, presiune gingivala excesiva la nivelul tesutului gingival si alinierea incorecta a articulatiilor maxilare. Acestea pot duce la dureri de cap cronice si dureri ale fetei si gatului. Tratamentul realizat de catre un specialist cu scopul de a trata problemele ortodontice minore sunt de obicei mai putin costisitoare decat tratamentele dentare necesare pentru problemele grave care pot aparea ulterior.

Tratemente ortodontice, cum sa avem dintii drepti?

Indiferent de varsta, nu este niciodata prea tarziu sa investesti intr-un aparat dentar. Este o investitie pentru propria sanatate. Efectele pozitive sunt pentru o viata intreaga si te poti bucura de ele incepand de astazi.

Procesul de a purta Apartul Dentar Damon este de obicei mai scurt decat timpul purtarii restului aparatelor dentare. Un tratament dentar mai scurt presupune mai putine intalniri cu medicul si un zambet frumos intr-un interval de timp mai rapid. Vei ramane surprins de cat de repede Sistemul Damon da rezultate.

Un timp de tratament mai scurt cu aproximativ 6 luni!
Un numar mult mai redus de vizite la medic!


Cat timp persista acesta durere?
Zilele in care trebuia sa mergem sa ne strangem aparartul dentar s-au dus.
Abordarea revolutionara adusa de Apartul Dentar Damon aduce un plus de confort in timpul tratamentului. Acest lucru se intampla datorita faptului ca Aparatul Dentar Damon are un mecanism unic care permite medicului dentist sa foloseasca o presiune redusa sa ghideze dintii catre pozitia corecta.


Astfel tratamentul devine mai scurt in timp si mult mai putin dureros. Destul de multe persoane care folosesc ca Aparatul Dentar Damon afirma ca simt un discomfort usor in purtarea aparatului sau chiar nici un discomfort!

In cazul aparatelor dentare conventionale, medicii ortodonti sunt nevoiti sa faca extractii dentare pentru a crea spatiu pentru dintii aglomerati intr-un anumit spatiu dentar.
Nimeni nu este confortabil cu idea de a pierde din dantura. Un zambet larg care sa dezvaluie toti dintii creaza o imagine naturala si un profil atragator.
Sistemul Damon foloseste forte sensibile biologic care lucreaza impreuna cu procesele naturale de adaptare ale corpului pentru a crea spatiu intr-un mod natural.

Astfel, medicii care folosesc Sistemul Damon pot trata acum majoritatea cazurilor fara extractie.

In cazurile singulare cand extractia nu poate fi evitata, se creaza spatiu pentru a imbunatati echilibrul si simetria fetei pentru un zambet natural si un profil care sa reziste in timp.

Despre tehnologia folosita

Rezultate uimitoare

Tratamentul oferit prin sistemul Damon, ia in considerare felul in care vei arata pentru tot restul vietii si nu tine cont dde faptul ca ai 30, 40, 50 sau mai multi ani. De sistemul Damon pot beneficia atat cei mici cat si adultii, obtinand rezultate mult ami comfortabil si intr-o perioada mult mai scurta de timp.

Sistemul Damon este in spatele a peste 2 milioane de zambete!

Costul unui aparat dentar sau al oricarui alt tip de tratament ortodontic, nu ar trebui sa stea niciodata in calea obtinerii zambetului visat. A investi in acel zambet perfect inseamna ca de fapt investesti in propria persoana, ceea ce pe termen lung aduce mult mai multe beneficii: increderea in propria persoana, stima de sine, increderea in cariera sau in relatii interpersonale. Si pentru ca acum costul unui tratament cu sistemul Damon, este comparabil cu cel al aparatelor dentare clasice, un zambet larg, professional iti este la indemana.

Cat m-ar costa sistemul Damon?

Sunt foarte multi factori care pot influenta costul unui astfel de aparat dentar: dificultatea cazului, durata tratamentului, complicatiile aparute pe parcurs, samd. Doar medicul stomatolog poate estima costul unui aparat dentar, bazat pe cerintele specifice ale fiecarui pacient.

Costurile sunt acoperite de asigurare?

Multe tipuri de asigurare de sanatate, acopera si costurile aferente unui tratament ortodontic. Iti recomandam sa iei legatura cu asiguratorul, pentru a determina daca tratamentul ortodontic Damon Smile, este acoperit de asigurarea ta.


Go to top